Menu
thumbSakret

Collomix maisīšanas padomi

Vai Tu vēl joprojām maisi ar parasto urbjmašīnu?

Ikvienā būvobjektā maisīšanas darbi veido lielu daļu no ikdienas rutīnas darbiem. Profesionālās maisīšanas iekārtas un maisīšanas instrumenti bieži ir grūti dabūjami. Tajā pašā laikā, daudzi celtnieki turpina cīnīties ar vienkāršām, zemas jaudas urbjmašīnām, veicot kompleksus maisīšanas darbus, nevis izmanto speciālos rokas maisītājus.

Elektriskās urbjmašīnas ir piemērotas, lai samaisītu nelielus maisīšanas apjomus, galvenokārt, šķidros materiālus, kam nepieciešami zemi apgriezieni minūtē, bet materiālus ar lielāku viskozitāti vai lielu maisīšanas apjomu šie instrumenti nespēj samaisīt kvalitatīvi. Tas ir tāpēc, ka elektriskās urbjmašīnas ir paredzētas, tikai īsam maisīšanas laikam un tiem ir tendence pārkarst pārslodzes rezultātā. Izmantojot elektriskās urbjmašīnas, darba process ieilgst, tādējādi sadārdzinās darbaspēka izmaksas.

Tad kāpēc padarīt maisīšanas darbus daudz smagākus?

Salīdzinot ar parastajām urbjmašīnām, Collomix rokas maisītāji ir speciāli izstrādāti dažādu, tai skaitā smagu materiālu sajaukšanai. Piedziņas sistēmas elementi nodrošina pietiekošu jaudu un pietiekamu dzesēšanas sistēmu, lai darba laikā nepārkarstu motors, pat maisot lielus apjomus. Īpašā ātruma pārslēgšanas sistēma garantē ilgu kalpošanas laiku un vislabāko darbības rezultātu sasniegšanu.

Collomix rokas maisītāji ir daudz priekšrocību:

Collomix rokas maisītāji ir ergonomiski izstrādāti, lai tos varētu izmantot saglabājot ērtu tā turēšanas stāvokli un ķermeņa pozīciju maisīšanas procesā, tādējādi atvieglojot darbu. Īpašā ierīces jauda un maināmais ātrums ir optimālā līdzsvarā, lai varētu sasniegt visaugstākās kvalitātes maisīšanas rezultātus un, pielietot mazāku piepūli, to veicot.

Collomix rokas maisītāji pārvērš jaudu maisīšanas darbībā. Collomix rokas maisītāju pārnesumu sistēma un smalki regulētā elektronika nodrošina nepārtrauktu jaudu. Turklāt drošības ON/OFF slēdzis garantē drošību pret nejaušu ieslēgšanos.

Collomix maisītāji ir jaudīgi un nodiluma izturīgi nodrošinot nemainīgi augstu jaudu un ilgu kalpošanas laiku – paļaujaties uz to!

Likums: jo lielāks maisīšanas apjoms, jo lielāka maisāmā materiāla viskozitāte, jo zemāki apgriezieni minūtē un līdz ar to lielāks piedziņas spēks ir nepieciešams.

Nepadariet savu maisīšanas darbu neefektīvu, izmantojot parasto urbjmašīnu, – padariet savu darbu vieglāku un efektīvāku izmantojot rokas maisītāju Collomix.

Collomix

Back to Top
-->