Menu
thumbSakret

SAKRET saņem sertifikātu par 100% “zaļās” elektroenerģijas iegādi

AS SAKRET HOLDINGS koncerna uzņēmumi visās trīs Baltijas valstīs saņēmuši “zaļās” elektroenerģijas lietotāja kvalitātes sertifikātu POWERED BY GREEN.

Šis sertifikāts ir apliecinājums tam, ka SAKRET HOLDINGS uzņēmumi savas pamatdarbības un ražošanas procesu nodrošināšanai izmanto Latvijā ražotu “zaļu” elektroenerģiju no 100% atjaunojamajiem energoresursiem.

Andris Vanags, AS SAKRET HOLDINGS padomes priekšsēdētājs: “Mēs esam patiesi lepni, ka SAKRET ražotnes visās trīs Baltijas valstīs saņem šādu atzinību. Esmu gandarīts par iespēju strādāt ar Latvijas kompānijām arī pāri Latvijas robežām.  LATVENERGO ir viens no retajiem uzņēmumiem, kas spēj nodrošināt iespēju visiem SAKRET uzņēmumiem Baltijā iegādāties Latvijā ražotu “zaļo” elektroenerģiju. Tā rezultātā SAKRET var attīstīt savu darbību visā Baltijā kopā ar uzticamu partneri.”

POWERED BY GREEN sertifikāts ir arī apliecinājums tam, ka uzņēmums pievērš īpašu uzmanību vides ilgtspējības jautājumiem un rūpējas, lai tiktu samazināts videi kaitīgo izmešu apjoms atmosfērā. POWERED BY GREEN sertifikātu piešķir AS LATVENERGO.

“Mums ir svarīga vide, kurā mēs dzīvojam un strādājam. Ilgtspējīgi risinājumi un rūpes par vidi atbilst visu SAKRET HOLDINGS uzņēmumu darbības principam – ne tikai izstrādājot augstas kvalitātes un videi draudzīgus produktus, bet arī savā darbībā piemērojot apkārtējai videi iespējami draudzīgus ražošanas procesus. Mūsdienās „zaļajai” produkcijai ir augsta pievienotā vērtība, kas to padara īpaši labi atzītu no patērētāju viedokļa, tāpēc SAKRET HOLDINGS uzņēmumos aktīvi īsteno videi draudzīgas iniciatīvas,” skaidro A.Vanags.

SIA SAKRET ir lielākais sauso būvniecības materiālu (mūrjava, betons, apmetumi, būvķīmija, siltināšanas sistēmas, dekoratīvie apmetumi u.c.) ražotājs Baltijā atbilstoši Eiropas Savienības kvalitātes standartiem, kura izaugsmi tirgus paplašināšanā un apgrozījuma pieaugumā sekmējusi ekskluzīva, kvalitatīva un moderniem būvniecības paņēmieniem paredzēta produkcija.

SIA SAKRET ir daļa no koncerna AS SAKRET HOLDINGS ir 100 % Latvijas kapitāla uzņēmums, kas attīsta un pilnveido franšīzes priekšrocības. AS SAKRET HOLDINGS sastāvā ietilpst sauso un lietošanai gatavo būvmaisījumu ražošanas uzņēmumi Lietuvā, Latvijā un Igaunijā.

Pirmais SAKRET grupas uzņēmums Baltijā tika izveidots Latvijā 2003.gadā, bet pirmā sauso un lietošanai gatavo būvmaisījumu rūpnīca savu darbu Latvijā sāka 2004.gadā. 2007.gada jūlijā savas durvis vēra Latvijas uzņēmējiem piederošā SAKRET rūpnīca Igaunijā, bet 2008.gada augustā – Lietuvā.

SAKRET ir saņēmis Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Attīstības balvu kā straujāk augošais Latvijas uzņēmums, kā arī divas reizes Latvijas Republikas Ekonomikas ministrijas Eksporta un inovācijas balvu par importa aizstājējproduktu.

Back to Top
-->