Menu
thumbSakret

SAKRET Igaunijā kāpina ražošanas jaudu un pāriet uz darbu divās maiņās

SAKRET OU Igaunijā kāpinājis ražošanas jaudu, pieņemot papildu darbaspēku un pārejot vasaras sezonā uz darbu divās maiņās. Darbs divās maiņās ļauj SAKRET nodrošināt augošo pieprasījumu un būt elastīgam jaunu materiālu ražošanā un pielāgošanā pēc pieprasījuma.

Kopumā šī gada pirmajos piecos mēnešos SKARET OU realizētās produkcijas apjoms Igaunijā audzis par 15 %. Salīdzinot ar tādu pašu laika periodu pērn.

Kaspars Pacēvičs, SAKRET OU vadītājs Igaunijā: “Igaunijā tirgus šobrīd attīstās, kopējā tirgus izaugsmes prognoze ir 10 %. Savukārt SAKRET pārdošanas apjomu pieaugums Igaunijā jau patlaban ir 15 %, kas nozīmē, ka pieprasījums pēc SAKRET produktiem aug straujāk nekā pats tirgus kopumā. Tāpēc esam pārgājuši uz darbu divās maiņās, kas ļauj SAKRET operatīvi reaģēt uz tirgus pieprasījumu un būt elastīgam specifiskām pasūtītāja vajadzībām, piemēram, izstrādājot pasūtītāja vajadzībām atbilstošu produktu.”

Tāpat K. Pacēvičs skaidro, ka Igaunijā pieprasījums vienlīdz audzis gan pēc produktiem, kas paredzēti iekšdarbu veikšanai, gan ārējās apdares darbiem. “Tas visticamāk saistīts ar to, ka pavasara un vasaras sezonā iedzīvotāji arvien aktīvāk veic dažādus remontdarbus savos mājokļos. Turklāt Igaunijā strauji noris arī jaunu dzīvojamo ēku projektu attīstīšana. Iedzīvotāji plaši apgūst arī ēku siltināšanas programmu, par ko liecina pārdošanas apjomu pieaugums restaurācijas un fasāžu apdares materiāliem,” skaidro K. Pacēvičs.

SAKRET OU ir AS SAKRET HOLDINGS filiāle Igaunijā, kas dibināta 2005. gadā, drīz pēc tam uzsākta arī ražotnes celtniecība, kas tolaik bija visnozīmīgākā Latvijas uzņēmuma kapitāla investīcija Igaunijā. Rūpnīca tika atvērta 2007. gadā ar ražošanas jaudu 150 tūkst. tonnu gadā. Šobrīd SAKRET OU piedāvā jaunu skatījumu uz būvniecībā ierastiem materiāliem, izstrādājot rūpnieciski sagatavotus celtniecības maisījumus.

AS SAKRET HOLDINGS ir lielākais sauso būvniecības materiālu, kas atbilst Eiropas Savienības kvalitātes standartiem, ražotājs Baltijā, kura izaugsmi tirgus paplašināšanā un apgrozījuma pieaugumā sekmējusi ekskluzīva, kvalitatīva un moderniem būvniecības paņēmieniem paredzēta produkcija.

AS SAKRET HOLDINGS ir 100 % Latvijas kapitāla uzņēmums, kas attīsta un pilnveido franšīzes priekšrocības. AS SAKRET HOLDINGS sastāvā ietilpst sauso un lietošanai gatavo būvmaisījumu ražošanas uzņēmumi Lietuvā, Latvijā un Igaunijā.

Back to Top
-->