Menu
thumbSakret

JAUNUMS! SAKRET izstrādājis unikālu produktu mājas un āra darbiem

Ja nepieciešams veikt būvdarbus vai remontdarbus, parasti jādodas uz būvmateriālu tirgotavu un jāiegādājas vairāki būvmaisījumi, katrs savai vajadzībai.

Grīdu līdzināšana, sienu apmešana – materiālu maisi kraujas kaudzē, savukārt maciņš plok arvien plānāks… Tagad varat aizmirst par milzīgām iepirkumu kravām, gatavojoties būvdarbiem saimniecībā – vadošais būvmateriālu ražotājs SAKRET ir radījis unikālu produktu mājas un āra darbiem. Universālā java MULTIMIX 4 in 1 ir viens produkts mūrēšanai, apmešanai, grīdu izlīdzināšanai un grīdas plākšņu ieklāšanai!
“Ja tev ir MULTIMIX 4 in 1 maisījums, nav vajadzīgas ne smiltis, ne cements, tas ērti sajaucas traukā vajadzīgā konsistencē un ir izmantojams visdažādākajiem būvdarbiem gan iekštelpās, gan ārpus mājas. Turklāt, ja veic nelielus remonta darbus, nav nepieciešams iegādāties četrus dažādus maisus, pietiks ar vienu MULTIMIX 4 in 1. Ar šo universālo javu strādāt ir patiešām viegli, nav jābūt augsti kvalificētam meistaram – šis produkts ir radīts visiem cilvēkiem, kuri labprāt savām rokām sakārto savu dzīves telpu un apkārtējo vidi. SAKRET nepārtraukti paplašina un attīsta savas produkcijas klāstu, lai piedāvātu klientiem tieši to, kas viņiem nepieciešams – kā būvmaisījumu profesionāļi mēs spējam radīt produktus, kas precīzi atbilst klientu vajadzībām, ” norāda SAKRET komercdirektors Juris Grīnvalds.

Universālo javu MULTIMIX 4 in 1 nepieciešamajiem darbiem sagatavo, sajaucot maisījumu ar tīru ūdeni, jaukšanai var izmantot īpašu mikseri vai arī vienkāršu lāpstu. Konkrētam būvdarbu veidam nepieciešams atbilstošs ūdens daudzums – atkarībā no ūdens daudzuma, mainās javas konsistence, līdz ar to arī īpašības un funkcijas. Visa informācija par būvmaisījuma sagatavošanu atrodama uz iepakojama, tur arī ir QR kods, kas ar viedtālruņa palīdzību aizvedīs uz izsmeļošu produkta apskatu, kā arī lietošanas pamācību video formātā. Jāatceras, ka sagatavotu maisījumu nepieciešams izstrādāt divu stundu laikā, jāņem arī vērā, ka vides temperatūrai jābūt robežās no +5 līdz +25°C.

Betona grīdu izlīdzināšana, plākšņu ieklāšana, apmešana un mūrēšana – izcils risinājums nelieliem būvdarbiem pašu rokām! Izmantojot MULTIMIX 4 IN 1 mūrēšanai, der paturēt prātā, ka maisījums ir paredzēts gan ķieģeļu gan keramisko betonbloku mūrēšanai, turklāt maisījuma klase N10, nozīmē, ka to var izmantot gan nesošo konstrukciju mūrēšanai, gan nelielām konstrukcijām. Visus darbus jāveic, ievērojot cementa-kaļķa javu mūrēšanas, apmešanas, grīdu ierīkošanas vai remontdarbu tehnoloģijas noteikumus, arī jāatceras, ka saistīties sākušu javu nedrīkst atšķaidīt ar ūdeni.

Jaunais maisījums SAKRET MULTIMIX 4 in 1 nopērkams labākajās būvmateriālu tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Back to Top
-->