Menu
Header

‘Sakret Holdings’ saņem Igaunijas Jervas novada uzņēmēju balvu

20.10.2020.

Sauso būvmaisījumu ražotāja AS “Sakret Holdings” koncerna meitasuzņēmums Igaunijā saņēmis balvu kā veiksmīgākais uzņēmums Jervas novadā, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Konkursa organizatori izskatīja 62 pieteikumus, ko vērtēja žūrija deviņu cilvēku sastāvā, kurā bija gan novada uzņēmēji, gan pašvaldību pārstāvji.

Jervas novada uzņēmēju balvas ceremonija norisinājās jau 14.reizi, tajā katru gadu tiek godināti uzņēmumi, kuru darbs un reizē arī piemērs citiem ir visvairāk ietekmējis šī Igaunijas apriņķa attīstību, labklājību, kā arī palielinājis novada nodarbinātību, ienākumus un stiprinājis reputāciju. Šīs balvas saņēmēji ir potenciālie sadarbības partneri investoriem, kuri lūkojas pēc jaunām partnerībām Baltijas reģionā.

Konkursa pieteikumi tika vērtēti 10 dažādās kategorijās, “Sakret” tika nominēts līdzās uzņēmumiem “Estonia”, “Viking Window”, “Latter NT”, “Truckmaint”, “Konesko” un citiem.

“Sakret Holdings” koncerna apgrozījums šogad pirmajos sešos mēnešos bija 10,55 miljoni eiro, kas, salīdzinot ar 2019.gada attiecīgo periodu, ir pieaugums par 1,5%, savukārt koncerna peļņa pieauga par 32% un bija 273 559 eiro.

“Sakret Holdings” patiesais labuma guvējs, pēc “Firmas.lv” datiem, ir Māris Ķelpis. “Sakret Holdings” ar četrām rūpnīcām ir lielākais sauso būvniecības materiālu ražotājs Baltijā. Grupas sastāvā ietilpst sauso un lietošanai gatavo būvmaisījumu ražošanas uzņēmumi Lietuvā, Latvijā un Igaunijā.

Informāciju sagatavoja: AS DELFI

Back to Top
-->